Økonomi

 Rabatter, transport mv.

Med hensyn til kursuspris er der følgende rabatmuligheder, hvis:

  • Kursusgebyret betales inden 1. maj, kan der fratrækkes 500 kr. pr. voksen
  • Medlemskab af Forbrugsforeningen kan dokumenteres, kan der fratrækkes 300 kr. pr. voksen.

Det er også muligt at deltage som dagskursist, altså uden overnatning. Såfremt dette ønskes, oplyses deltagerprisen ved kontakt til skolen.

Vær opmærksom på om kursusprisen er anført med enkeltværelse eller dobbeltværelse. Hvis dobbeltværelse er anført, og enkeltværelse ønskes, er merprisen 500 kr.

Vær opmærksom på, at rygning på skolen kun er tilladt på anvist sted. På skolen er der trådløst netværk, og der forefindes aviser. Der er vaskemaskiner til rådighed. På
værelserne findes yderligere info, ligesom kursusledelsen altid er behjælpelig.

TILMELDING (som er bindende) er nødvendig.

BUSTRANSPORT fra og til Nyborg Station tilbydes for ialt kr. 50,-/person.

BETALING af kurset skal ske senest 8 uger før kursusstart. Du vil modtage en opkrævning. I prisen indgår fuld forplejning, og et sæt sengelinned med håndklæder ved ankomst. Melder du afbud senere end 8 uger før kursusstart, betaler du 50% af kursusprisen. Og ved afbud senere end 4 uger før start, tilbagebetales kursusprisen ikke. Vi henviser til evt. forsikring.

YDERLIGERE information: Hanne Bjørnestad på skolens kontor – tlf. 6267 1020. Eller kursusleder Erik Kjærsgaard mob. 3026 1298.

Katalog

Se vores katalog for sommeren 2020.

Tilmeldingen er åben

Til vores efterårskursus i uge 42

Du er også velkommen til at kontakte kursuschef Erik Kjærsgaard på mobil 3026 1298, for at afklare, stille spørgsmål m.v.